Firma Silca przygotowała ułatwienie dla użytkowników The Catalogue.

Została wprowadzona nowa funkcja umożliwiająca zapisanie swoich danych zanim The Catalogue zostanie wyłączony.

Dzięki tej opcji klienci zachowają dane, które będą mogli zaimportować do MYKEYS Pro.

Prosimy o zapisanie swoich danych zanim The Catalogue zostanie wyłączony.